Populära inlägg

tisdag 2 september 2008

Franske Fund

Johanna vintage tipsade om det här stället och det är såå underbart så jag måste bara visa lite bilder.Titta &njut av den Franska lantstilen.Är verkligen sugen på att åka till danmark....Till våren får det bli.www.franskefund.dk/

6 kommentarer:

James Bourne sa...

it's a nice pieces of art.

Himlarum sa...

Hej Susanne!

Ursäkta att du fått vänta på svar! Den bruna skylten finns tyvärr inte kvar i butiken...

Tack för tipset om Franske Fund! Så mycket fint de har!
Jag är ju nyinflyttad i bloggbyn men känner redan att det skulle vara underbart kul att göra en resa ihop med "likasinnade" till Danmark i vår!
Har förstått att några redan gör resor dit tillsammans...

Ha det bäst!

Kram

Ann-Helen

Fredrika sa...

Hejsan, vilka underbara bilder. JAg vill också åka med likasinnade till Danmark! Idag regnar det så vi river sovrummet som ska renoveras istället. Såå nu har jag också snart ett rum att inreda! Såg att du var sugen på zinkhusen från Walther. Ja, de är ju sååå fina. Finns billigare hus som är vita från annan leverantör. JAg har dock inte beställt dem utan satsar bara på husen från Walther. Har beställt i lite olika storlekar så man kan ha två eller tre olika om man inte är nöjd med ett! De kommer in först i oktober. Jag behöver också vinna på triss!
Ha en bra dag!
/Fredrika

Elsa sa...

De allra finaste möbler på franske inredningsstilen kan hittas dock från Danmark. I Finland för tillfället nästan omöjligt... Jag skulle så gärna resa till Danmark, och besöka alla dessa fina affärer som Du har visat. Butik Sophie, t.ex.

Tack så mycket för Dina tipsar samt bilder.

Mvh och kram, Elsa

Veronica sa...

ÅHHHHHH så fina saker! Jag vill ha allt!

Kram Veronica

Maria sa...

Hej Susann!
Jag har några roskuddar kvar och även den lilla rosljusstaken men ej fått hem X ännu.

Vilka vackra bilder du visar!!!!!
Trelig onsdagkvll!
Maria