Populära inlägg

söndag 4 oktober 2009

Tussan

Tussan är mycket fin,en riktig bondkatt!
Behöver ett akut hem,hon trivs inte med våra hundar så hon är borta i flera dagar och kommer hem för att äta.Tussan är en supergo och kelen katt....Hon är extremt kelig och vill helst vara ensam katt och inga hundar. Hon är ca 6 år är öronmärkt och steriliserad. Bläddra gärna ner till mitt nästa inlägg och svara på min fråga om kamera. Tack på förhand! Ha en skön Söndag! Susanne

9 kommentarer:

Tess på Tilda och Mamma sa...

Underbar katt, tyvärr är jag rädd för katter varför vet jag inte riktigt men så är fallet.Kram Theres

Mammatillungar sa...

Synd om lilla plutten...
Vår pappan är allergisk så vi kan inte ha några djur hemma!=( Annars en liten kattunge skulle göra min äldsta dotter överlycklig!=)
kram

Vitt o Vältummat sa...

Sås söt hon är! Vår Amanda Katt rymde hemifrån när vi fick hund men nu bor hon hos en dam i närheten och vi brukar hälsa på henne. Hon har fått det jättebra. Hoppas det blir lika bra för din.

Jag har en kamera som heter Casio Exilim. En enkel ganska billig sak men den har en grej som jag tycker är jättebra:Skakningsskydd (eller vad det heter) Man behöver inte vara blixt stilla när man tar bilden. Fast, det har kanske alla kameror idag?
Kram/Åsa

zinkbaljan sa...

Åhhh vilken gosig katt!!Hoppas att hon hittar ett hem!!
Kraaaaam

Hem och Lycka sa...

Gud så fin!

Tipsar om min tradera-auktion på min madonna ;-) http://www.tradera.com/search/result.aspx?alias=evamaria_77

kram

AkH sa...

Vilken fin katt, har tyvärr ingen möjlighet att ta hand om en katt! Kan inte något om digitala systemkameror, har bara hört en kompis som har en Canon Eos tror jag att den heter och hon är nöjd.
Såg att ni gift er i Rom 2001, själv var jag och min man där på vår bröllopsresa och visst är det en underbar stad! Härligt med så fina minnen!
Ha en fortsatt skön söndagskväll!
Anna-Karin

Millas hem sa...

Hej!

En sån sötnos!
Nu har Texas åkt med Emma och Simon, och det känns allt lite tomt utan honom.

Kram på dig!

Loppisliv sa...

Så söt liten tussan, synd att inte vovvarna inser vilken kramgo tjej det är :-) Hoppas du hittar en ny familj till henne snart. Hade jag inte varit allergisk hade jag tagit henne hit hem bums. Ha en toppenfin dag. Kramis Paula , har svarat på ditt inlägg ang kamera också. Kram kram

Ainosofia sa...

Du har så mycket mycket fint bilder här.

Jag tycker mycket om!

Tack <3