Populära inlägg

söndag 25 oktober 2009

Mina köp!

http://www.k-co.dk/
Mer får ni se senare... Ha en skön Söndag!
Härliga danmark! Min dotter och jag besökte först underbara kronen som ligger otroligt vackert vid Roskilde fjorden. Birthe bjöd på kaffe i sitt vackra hem! Jag älskar hennes hem,ett riktigt frankofil hem.Kan inte se mig mätt....Vi bytte ett par saker och jag fick med mig hem en gammal barock ängel och en fantastisk fågelbur.Sedan besökte vi fantastiska Honning og flora.Tack snälla goa Rikke och Birgitte (tror jag hon heter) För all hjälp så att jag hann till K& co i Köpen hamn.Vilken butik! Av Rikke köpte jag otroligt vackra skodder! Hos K& co blev det en manshög madonna och en ljuskrona(kyrkoljusstake) tack till K& co som väntade på mig när jag var sen.

6 kommentarer:

AnnHelen sa...

Otroligt fina saker!! Jag älskar ochså dessa butikers urval, och drömmer om att få besöka dem en dag..jag bor bara lite längre bort från Danmark än du.. Jag har ochså kollat in den stora madonnan, suckar djupt..den är såå vacker!
Trevlig fortsättning på dagen,
hälsar AnnHelen från Finland

Altes Haus mit Seele sa...

Hej,
Tack för bra plats från K & co. Webbplatsen jag visste inte!
honnig og flora, tror jag det är väldigt trevligt. hon var redan ett par gånger här i Tyskland och bor i tidskrifter. plus jag är också deras blogg. Jag hoppas att en dag personligen genom att komma till honnig og flora:)
kram,
barbara

Loppisliv sa...

Ohhh vilken vacker madonna, såå himla fin hon är. Vilken härlig tripp ni varit på du och dottern, må tro huvudet är fullt av ideér nu va? hihihi och kaffestund hos Birthe på Kronen, mmmm vilken lycka för dig att få se detta vackra hem live. Ha det bäst, vi hörs. Kram Paula

Millas hem sa...

Underbart vacker är hon din "nya" madonna!
Spännande att se fler saker sen. Vilken lyckad resa ni varit på!

Ha det gott Susanne!

Camilla

gamla skolan sa...

Åh ! Vilka underbara saker du har hittat , så fina ! Förstår att du haft en lyckad tur ! Kramar Susanne / den gamla skolan

hemtrevnad marie sa...

Å, vilka fina saker du fått tag på!!
Kan tänka mig att resan varit toppen!!
Kul att se röda gamla tolixar, då jag själv har flera stycken , men ej tidigare sett röda gamla på flera ställen..
kramis