Populära inlägg

lördag 17 juli 2010

Min älskade hund,älskar dig så!Min högt älskade schäfer Nero är sjuk! har drabbats av en ovanlig sjukdom och jag får troligtvis inte behålla honom.Han är bara 3 år och jag älskar honom såå! Står inte ut med tanken på att han kanske inte finns med oss om några veckor...Barn barnet Wilhelm gillar Nero!

9 kommentarer:

Marita sa...

Å fy så hemskt! Förstår att det gör ont i hela din kropp av sorg...fasar för den dagen när vår hund inte orkar längre.... Tanken är så hemsk! Din är ju så ung! Känner så starkt med dig!
kramar i massor, Marita

Unknown sa...

Åhh, fy va tråkigt!! Djuren är ju som en familjemedlem... *styrkekram* Lenita

LOPPISLIV sa...

Hej Susanne! Fy så sorgligt, hoppas verkligen att det ordnar sig och att din Nero blir frisk. Han är ju så ung, usch så jobbigt för dig. Tänker på dig ska du veta, för jag vet precis hur du känner, djuren är människans bästa vän, så sant som det är sagt. Underbar bild på båda dina skatter :-) Imorgon funderar vi på att åka till Brunnsparken. Du ska månne inte dit också?? Tänkte på spegeln, om du ska dit kan du väl höra av dig. Ha det gott. sänder varma tankar till Nero vovven. Kraaam P

HOUSE of ADELA sa...

Usch jag får tårar i ögonen bara av att läsa det...hoppas, hoppas det går att göra något! Har ju själv många tassar här hemma och de och mina barn är det viktigaste jag har...skulle offra vad som för dem alla;) Håller tummarna för er alla och Nero!
Kramar
Adela

Nostalgi och Rosor/ Linda sa...

Åhhh så hemskt synd :( Lider verkligen med er.. Tror han kommer få fina vingar i hundhimlen ...
Kraaam Linda

Anki sa...

Hejsan!
Åh fy, jag vet hur det känns! Vi fick låta en älskad vän somna in i november och han var bara 4 år...nu verkar som det som lilla Elsa 6 månader får vandra till himlen oxå! Det känns verkligen i hjärtat...det blir ju ens barn!
Tänker på er och känner med er!

Sköt om dig!
Kram!

LOPPISLIV sa...

Hej igen, blir inget loppis för oss imorgon, det blir en tur till havet istället, hör av mig igen när det är dags igen, ifall det passar så kanske vi kan träffas där en dag i sommar. Sänder dig massor av styrkekramar, sitter här med min vovve och jag kan bara tänka mig hur du mår just nu. Känner så med dig. Massor av kramar//P

Unknown sa...

Hej Susanne!

Tack för din kommentar, vad glad jag blev för den :)

Otroligt hemskt med lille Nero. Vi fick ta bort en av våra hundar för några år sen, det är hemskt! :(
Jag håller tummarna för er !

Kram
Moa

Millas hem sa...

Hej Susanne!

Usch, så trist! Jag vet ju hur mycket han betyder för dig!
Alltid så jobbigt när djuren blir sjuka.

Idag har jag varit i dina hemtrakter på loppis, men den var sådär!=)

Kram Camilla