Populära inlägg

tisdag 21 juli 2009

Blogga eller inte...

Snart kommer också underbara Magasinet.Kan beställas i min butik..
Läsning att längta efter.Denna gången får vi läsa om Ninas arbetsrum och hall. Arbetsrummet är otroligt vackert!

Hemkommen efter att ha varit i vackra Bohuslän i ett par dagar.Besökte underbara platser som Heestrand,Fjällbacka och Smögen m.m Hem på Söndagen för då döptes vårt lilla barn barn Wilhelm och vår yngste son fyllde 16 år..


Vill passa på att tacka alla söta bloggare som kommenterar i min blogg fast att jag inte orkar kommentera så mycket själv just nu.Känner ingen glädje över att blogga just nu,men jag hoppas att den kommer tillbaka.Vill inte ge upp ännu.....För mig har inte bloggen varit så mycket glädje utan mest ännu mera dålig självkänsla och osäkerhet.Upplever inte själv så mycket vänskap och vänlighet..Utan kanske mer baksidan av det hela. men jag ser ju att det finns,när jag läser andra bloggar. Nu var jag ärlig och det tar emot lite,men ni som följt min blogg har nog märkt att jag ibland har varit nere och inte har så står självkänsla.En stor kram av kärlek till ala mina trogna läsare Susanne


10 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Susanne!

Jag tycker om din blogg, instressant & alltid så fina bilder.
Men jag förstår dig - gör det som känns rätt för dig!

Hoppas allt är bra !

Kramar Moa

Tulipa sa...

Hej kära du!
Vad tråkigt att du känner så...
Jag tycker din blogg är jättebra och ditt hem så vackert.
Det som är så roligt med bloggandet är ju att dela saker med andra, men om det finns tecken på missunsamhet blir man ju inte glad! Jag tycker bara att det varit positivt hittills och hoppas det får fortsätta så länge.
Hoppas glädjen med bloggandet kommer tillbaka, för det ska det ju vara!

Stor kram Mariette

LOPPISLIV sa...

Hej raring! Ta lite sommaruppehåll från bloggen nu, det behöver man ibland, att bara vara utan krav det måste man unna sig lite då och då. Känn efter hur du vill göra utan att lyssna på någon annan än dig själv och det som känns rätt för just dig så ska du se att det blir bra. Hoppas din blogg lust kommer tillbaka då, för vi är många som vill ha dig kvar här i bloggsfären det hoppas jag du vet.

Älskar dina New dawn rosor, himmel så vackra de är...har beslutat mig för att plantera såna till hösten för nu vill jag också ha dessa i min trädgård. Vi hörs snart ang vår lilla tripp...jisses vad jag längtar :-) ska bli sååå kul....Kraaaaaaaam Paula

Lotta sa...

Hej Susanne.
Näee,jog hoppas att din blogglust återkommer,för jag gillar din blogg och dina bilder är underbara,precis som ditt hem.Dålig självkänsla har vi nog många lite till mans,jag har bara upplevt det positivt att blogga,såå jag hoppas du känner att du orkar fortsätta.Många styrkekramar lotta

Anne-Lie sa...

Hej min vän!!!Alla vi som bloggar har nog känt samma som du!!Och du vet att det går mode i vilka som är populärast just nu!!!Men skit i det vet jag!!!Jag gillar din blogg och besöker den regelbundet,fast jag är dålig på att skriva kommentarer.Och som du känner nu,såna tankar hade jag när jag skrev på min förra blogg.Ibland total panik"varför vill ingen läsa min blogg"???Men nu struntar jag i det och skriver för min egen skull och det ska du också göra!!!För din blogg är hur bra som allra helst,med mycket vackert hem och mycket vackra bilder!!
Tusen sommarkramar på dig!!!
Anne-Lie/artur&gerda

LantlivsAnette sa...

Men halloj där !!
Men du, vad tråkigt att du känner så, du som har en såååå fin blogg och en så otrolig stilsäker smak !!!
Att blogga ska enbart vara roligt, känner du inte det så förstår jag att du ibland tänker på att sluta !!
Men jag är ofta inne här o kikar o hämtar inspiration, bara så att du vet !!!
Kraaam Anette

OlgaA sa...

Hej på dig!
JAg förstår hur du känner och ville säga OM du känner inte att blogga ta en paus! Ingen kommer till skada bara flera kommer att längta efter dina inlägg och kanske just dem, som kommer att skriva och be dig om att fortsätta får dig att skriva igen .
Blogga ska vara roligt, annars är det inte kul=)
krambana till dig!

johanna sa...

Heej gumman!!!
Som du vet älskar jag din blogg o ditt hem!!! jag har följt dig från början...Helt underbar blogg o hem o du är så mysig!.... Det är hemskt när man mår dåligt men jag vet att det är många ,många som älskar din blogg! så hoppas din glädje kommer tillbaka.
stoooor kraaaaam

MODERN COUNTRY sa...

Å Susanne, Jeg skulle ville gi deg en riktig god varm klem akkurat nå!! Jeg synes det er riktig leit at du føler det sånn. For jeg skulle ha savnet deg veldig hvis du sluttet og blogge. Alle sitter vi vel med denne følelsen av og til, at man ikke duger og at alle andre har det mer hyggelig sammen enn med meg. Jeg kan sitte og tenke. Ojoj skal de ha bloggetreff igjen. Og så besøker den ene den andre. Og da kan jeg også lett føle meg utenfor. Men hadde jeg bodd i nærheten kunne jeg jo ha tatt meg en tur til ditt vakre hjem, og så kunne vi nytet en deilig fika. Hadde ikke det vært noe? Kjære deg, håper du får lysten tilbake, jeg har mye glede av å ha deg som bloggevenn!!

Varm klem, Aina

gamla skolan sa...

Jag bara hoppas att din blogglust kommer tillbaka , jag får så mkt inspiration från dig och ditt vackra hem ! Men vad har hänt med Susanne Vintage ?? Kramar Susanne / den gamla skolan