Populära inlägg

onsdag 26 november 2008

Sonens rum

Vår 15 årige son är inte alls glad över sitt vita rum, så nu kommer vi att måla golvet i hans rum svart & sätta svarta bokstäver på väggen.Ska också försöka få tag i en gammal industrilampa.Hoppas på att det ska bli klart till jul...men nu är vi iallafall på gång efter ett halvår av tjat frän lillkillen om ett golv som ser ständigt skitigt ut..

6 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej!
Det låter ju som ett kanon rum till en 15 åring. Och industilampan är bara så läcker.

Kram Viveka

LOPPISLIV sa...

Hejs svejs Susanne! visst är det skönt att bli äldre..hihi.

Blir nog jättesnyggt med svart golv och svarta accesoarer till grabben. Längtar efter att få se mera. Såg en snygg industrilampa (grå) på prästbostället, men den var ju såklart ny. Min dotter vill också ha svarta saker i sitt nya rum, men hon ska däremot få vitt golv :-) Du, jag köper klockan av dig. Jag mailar dig ikväll. Kram Paula

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Haha, det där känner jag igen. Min nioåring vill inte alls ha den "lantliga" stilen inne i sitt rum. Hans förslag är en fototapet på någon hårdrocksgrupp. Du förstår ju själv hur det skulle se ut...haha.

Bra förslag med svart golv och svarta bokstäver. Det skulle säkert funka hemma hos oss också!

Kram!

LOPPISLIV sa...

Japp, Jeanette nästa helg passar utmärkt :-) Jag kollar så hon kan. Vad roligt att träffas igen och ha något att se framemot. Kram Paula PS: Du har fått mail :-)

MODERN COUNTRY sa...

Det kommer til å bli helt underbart! Industrilampe til alt det hvite er en perfekt kontrast. Har sittet og tittet på de andre bildene, himmel så fint deres hus er altså. Og på ditt gjesterom skulle jeg ville ha tatt en blund.

Ha det godt!
Aina

Anneli sa...

Dette høres spennende ut! Jeg har også en sønn på (snart) 15, som skulle hatt en oppussing på rommet sitt.. Gleder meg til å se bilder (:
Ha en fin førjulstid <3