Populära inlägg

tisdag 17 augusti 2010

Schäfern! En kärlek jag inte kan vara utan..











En gång Schäfer alltid Schäfer! För mig har det varit så,men jag föddes nog med en schäfer på näthinnan tror jag. Att Schäfern är Sveriges populäraste hund om och om igen säger en del....En fantastisk hund som är otroligt vacker. Schäfern är en enmanshund och riktar sin lojalitet och hängivenhet till en person/ familjen,en kärlek jag inte kan vara utan,min bästa vän.En underbar familjehund,men en Shäfer måste få jobba för att må bra... och fostras med en fast hand. Min nya hund föds i början av September,så jag har det också att se fram emot. Nu åker jag snart på semester till Italien & Frankrike. Vi ska besöka Amalfikusten med Sorrento,Capri,Positano,Amalfi.Pompeji mm Efter det blir det 3 dagar i Rom. Vi avslutar med en vecka i Frankrike. Det känns skönt att få komma hemifrån efter sorgen med Nero.. Äldsta sonen passar hus & djur..... Tack till alla er som besöker mig! Ett extra tack till er som tar sig tid att kommentera.Utan er hade jag gett upp för länge sedan.




Har själv haft dåligt med ork att kommentera på sista tiden.Vi får hoppas att lusten kommer tillbaka snart! Kramar Susanne Om ni är intresserade av att köpa något så maila mig så hör jag av mig så fort jag kommer hem!

onsdag 4 augusti 2010

Vacker Fransk ljuskrona!




Otroligt vacker Fransk ljuskrona ! Inköpt hos Vintage by nina Bild Vintage by nina. kan tyvärr ej skickas 7800kr Sänkt till 6800 vid snabb affär... Kolla in det andra jag har till salu i min vintage blogg http://www.susannesvintage.blogspot.com/ Tack till alla er goa människor som kommenterat om Nero Stor kram till er...

tisdag 3 augusti 2010

Till minne av Nero!Du kommer alltid att vara med mig..




I Måndags var jag tvungen att låta min djupt älskade hund somna in bara 3 år gammal!


Älskade hund!

Jag tog en roll när du blev sjuk,en roll som krävde hårdare hud...kent!
Du fattas mig! Vi skiljs åt alldeles för tidigt och jag saknar dig så,tårarna brinner under mina ögonlock när jag tänker på dig,du ska ju vara här hos mig.!Fattar inte att du är borta..Jag har förlorat min bästa vän och som vi älskade varandra du & jag.Sov gott sötaste! Din matte! Med på sista bilden är halvsyster Chanel som också förlorat sin bästa vän!